Ja, denna sida kunde lika gärna heta, jag och mina bilar. Dock var det en ren tur att jag sprang på denna domän som blivit fri. Här passade detta perfekt då jag är en stor entusiast av Citroën. Detta då speciellt av modellen 2CV, vilket klart och tydligt står i min domänadress. Att 2007 finns med är inte mitt fel. Denna bilmodell slutade tyvärr att tillverkas redan 1990, då den sista bilen lämnade fabriken. Jag ska väl säga att jag fällde en eller två tårar över det. Ja, så stor är min kärlek till Citroën och denna bilmodell. Till och med min fru brukar säga att hon känner sig kraftig svartsjuk på den tid jag spenderar i garaget och på nätet gällande detta intresse.

Hur som helst lever jag ett helt ordinärt och vanligt liv. Jag dricker inte bensin och äter heller inte gamla däck från min favoritbil. Helt enkelt går det att ha denna hobby och kombinera den med ett vanligt familjeliv. I vilket fall om man har en förstående och trevlig fru som också har en egen hobby på sidan av. Detta är knyppling så du förstår säkert varför jag valde att skriva om bilar och inte hennes hobby. På denna sida får du läsa mycket om bilar, lite historia och massor av Citroën. Är du intresserad hänger du med på resan, annars viker du av.

Syftet med denna sajt

Egentligen så visste jag inte alls vad jag skulle skriva om på nätet. Bara att det skulle vara något om bilar. Ja, kanske samla på dem, eller något generellt om dem. Hur som helst hade jag tur och fanns ett domännamn som passade. Då stod det hela klart. Syftet blev också rakt och glasklart. Jag vill sprida information om Citroën, modellen 2CV samt skriva om att samla på bilar och lite om andra modeller. Här kommer detta att ge alla läsare en version om vad just jag gör och vad jag tycker. Det är ju trots detta som Internet är till för. Att sprida den information man är intresserad av.